Comfort Home Automation/ Security System Forums Home
Home Search search Menu menu Not logged in - Login | Register

Posts by waynebr
Profile Topics Posts
89 postsShowing posts 1-40 of 89

Vocabulary Issues > Vocabulary Issues (16 replies - 9749 views)

Thanks I will wait until the new firmware is released for the UCM PI and try that. Otherwise I will need to take the board ...   Sunday May 12th, 2019 11:50 am

Vocabulary Issues > Vocabulary Issues (16 replies - 9749 views)

Hi I have now replaced the Eth02 with a Eth/PI, I'm still getting vocab errors when trying to upload it. I have attached the log. ***Apologies ...   Saturday May 11th, 2019 04:13 pm

Vocabulary Issues > Vocabulary Issues (16 replies - 9749 views)

If this is the case I might have to wait till the pi module is released ...   Wednesday Apr 24th, 2019 07:08 am

Vocabulary Issues > Vocabulary Issues (16 replies - 9749 views)

So I'm clear are you saying the eth02 is failing so an eth03 will fix the issue? ...   Wednesday Apr 24th, 2019 07:08 am

Vocabulary Issues > Vocabulary Issues (16 replies - 9749 views)

HI Below are the results from the IO Monitor. Serial Numbers:Ultra 2 = P052504, Eth02 = P071567 ...   Tuesday Apr 23rd, 2019 07:41 am

Vocabulary Issues > Vocabulary Issues (16 replies - 9749 views)

Hi it dosn't look like it will continue, the error message stays up and if I click OK it closes the progress bar. If I ...   Monday Apr 22nd, 2019 10:01 am

Questions on Using Comfort > Z-wave Module (12 replies - 9312 views)

Thanks I will get one and try again ...   Monday Apr 22nd, 2019 09:19 am

Vocabulary Issues > Vocabulary Issues (16 replies - 9749 views)

No it looks like it stops at this point, The keypad then starts displaying not polled. ...   Monday Apr 22nd, 2019 09:13 am

Questions on Using Comfort > Z-wave Module (12 replies - 9312 views)

HI I have looked at the manual again as I have the original manual, It looks like I have the original CBUS and not the ...   Monday Apr 22nd, 2019 08:56 am

Vocabulary Issues > Vocabulary Issues (16 replies - 9749 views)

Hi the only option I can find is transfer>Vocab Upgrade, This is where I get the error. IS there another way I should be doing ...   Monday Apr 22nd, 2019 08:48 am

Vocabulary Issues > Vocabulary Issues (16 replies - 9749 views)

And the system info ...   Sunday Apr 21st, 2019 11:18 pm

Vocabulary Issues > Vocabulary Issues (16 replies - 9749 views)

I'm not sure what has happened but during my updates and reprogramming I have lost my Vocabulary, I have tried updating using Myma39 in an ...   Sunday Apr 21st, 2019 11:16 pm

Questions on Using Comfort > Z-wave Module (12 replies - 9312 views)

Thanks for the reply, I think I tried that initially and have just retried it but linking to the counter only updates the counter value and ...   Sunday Apr 21st, 2019 07:45 am

Questions on Using Comfort > Z-wave Module (12 replies - 9312 views)

I managed to get this to work, I had to put smarthings into inclusion mode by choosing a fibaro device and then scanning for this. ...   Saturday Apr 20th, 2019 02:25 pm

Firmware Upgrading Problems > Unable to connect to UCM eth02 (5 replies - 3928 views)

Thanks this worked and I can connect again ...   Wednesday Apr 17th, 2019 06:32 pm

Firmware Upgrading Problems > Unable to connect to UCM eth02 (5 replies - 3928 views)

Thanks I will try when I get back. I want to get thr pi module when available. Mot sure if this will negate the need ...   Wednesday Apr 17th, 2019 02:50 pm

Questions on Using Comfort > Z-wave Module (12 replies - 9312 views)

My understanding is that any  wave can have only 1 primary controller. At the moment it looks like the ucm reads the network but dosnt ...   Wednesday Apr 17th, 2019 02:45 pm

Firmware Upgrading Problems > Unable to connect to UCM eth02 (5 replies - 3928 views)

Hi do you mean disconnect everything else from the router? I don't have any other network adapters in comfort. Also what firmware version should be installed, ...   Wednesday Apr 17th, 2019 09:55 am

Firmware Upgrading Problems > Unable to connect to UCM eth02 (5 replies - 3928 views)

After several years of the system running well I decided to add some more functions and installed a ucm z-wave. I was able to connect ...   Wednesday Apr 17th, 2019 08:47 am

Questions on Using Comfort > Z-wave Module (12 replies - 9312 views)

Thanks I can connect smart things to z wave but the z wave ucm keeps saying not in a network. I am waiting on some ...   Wednesday Apr 17th, 2019 08:19 am

alphaWerk UHAI RPi (Community Edition) > Help installing on Raspberry PI (1 reply - 2527 views)

HI I have a Raspberry PI that I set up using Noobs a week ago, how do I now use this to install this package? ...   Tuesday Apr 16th, 2019 07:05 pm

Questions on Using Comfort > Z-wave Module (12 replies - 9312 views)

Hi I am trying to connect the Z-Wave module to Samsung Smart Things but am unable to find the network. Is it possible to connect ...   Tuesday Apr 16th, 2019 12:51 pm

Troubles > Tamper false alarms (18 replies - 6403 views)

Thanks, I will take a look at it. ...   Saturday May 3rd, 2014 01:21 pm

Troubles > Tamper false alarms (18 replies - 6403 views)

Hi and thanks for the replies, I am using double eol's for each zone, each zone has 1 sensor or 1 input. Every zone will ...   Tuesday Apr 22nd, 2014 08:09 pm

CBus > Current Issue with Cbus responses not working (5 replies - 7492 views)

Thanks I will see how I get on, it looks OK at the moment now I have changed what it is checking against. ...   Sunday Apr 20th, 2014 01:44 pm

CBus > Current Issue with Cbus responses not working (5 replies - 7492 views)

HI Ident, I tried the full re-write and this didn't change anything - I then tried editing one response and then uploading. This looks like ...   Sunday Apr 20th, 2014 12:28 pm

CBus > Current Issue with Cbus responses not working (5 replies - 7492 views)

HI I did a full write after the upgrade but I will try again. ...   Sunday Apr 20th, 2014 11:49 am

CBus > Current Issue with Cbus responses not working (5 replies - 7492 views)

HI Ident, I have posted here as requested. ""Hi Ident, I have updated to the latest comfigurator, cbus firmware and Ultra Firmware, now for some reason some ...   Sunday Apr 20th, 2014 11:24 am

Troubles > Tamper false alarms (18 replies - 6403 views)

Thanks if it was the same circuit I would say that it is faulty wiring however everytime it happens it is a different circuit, I ...   Saturday Apr 19th, 2014 08:59 pm

Troubles > Tamper false alarms (18 replies - 6403 views)

Thanks, and what about the false alarms? ...   Saturday Apr 19th, 2014 03:01 pm

Troubles > Tamper false alarms (18 replies - 6403 views)

Thanks the problem is I can't sign in whilst it is still dialling, if it gets through to me No 3 but cannot get through ...   Saturday Apr 19th, 2014 02:53 pm

Troubles > Tamper false alarms (18 replies - 6403 views)

It is a bit annoying though when you get woken up early hours of the morning, at least it is not just my system doing ...   Saturday Apr 19th, 2014 01:17 pm

Troubles > Tamper false alarms (18 replies - 6403 views)

HI, I am experiencing an issue that every few weeks I get a tamper false alarm, early hours this morning it went off saying tamper ...   Saturday Apr 19th, 2014 12:48 pm

Remote Controls > Converting IFR to HEX (1 reply - 4608 views)

HI I know that you have a utility to convert Hex to IFR but can we decode learnt commands back to HEX? ...   Friday Dec 27th, 2013 03:22 pm

UCM/CBUS Problems > UCM CBUS Issues HELP!!! (8 replies - 10191 views)

Thanks Ident, I have spoken to Hendy - it works fine and then all of a sudden it attempts to re initialise. The supplier has confirmed ...   Wednesday Jul 24th, 2013 08:53 am

UCM/CBUS Problems > UCM CBUS Issues HELP!!! (8 replies - 10191 views)

HI All, I have been getting some help from admin but they cannot replicate this issue- I think it is an issue with the UCM CBUS ...   Tuesday Jul 23rd, 2013 11:51 am

Troubles > Communications Error UCM/CBUS (6 replies - 6991 views)

Thanks I will check when it happens next it seems it may be a few months before it occurs again ...   Thursday Jun 20th, 2013 07:46 am

Troubles > Communications Error UCM/CBUS (6 replies - 6991 views)

Hi Ident, I have checked the wires and they all connected, I did not check resistance. The Firmware is 6.011 which is the latest. Sorry ...   Thursday Jun 20th, 2013 07:26 am

Troubles > Communications Error UCM/CBUS (6 replies - 6991 views)

Thanks unfortunately I have my CBUS network up fully so Don't plan on adding anymore - hopefully Cytech know of another fix as this keeps ...   Wednesday Jun 19th, 2013 01:59 pm

Troubles > Communications Error UCM/CBUS (6 replies - 6991 views)

Hi I have had this system in for a year and so far this error has occurred around 3 times, I get a communications error ...   Wednesday Jun 19th, 2013 01:43 pm


 Current time is 03:03 pm
   1  2  3  Next Page Last Page


UltraBB 1.172 Copyright © 2007-2014 Data 1 Systems