Comfort  Automation/ Security System Forums Home
Home Search search Menu menu Not logged in - Login | Register

Vocabulary Corrupt after transfer
 Moderated by: slychiu
 New Topic   Reply   Printer Friendly 
 Rate Topic 
AuthorPost
 Posted: Monday May 1st, 2023 05:02 pm
   PM  Quote  Reply 
1st Post
timop001
Member
 

Joined: Friday Aug 8th, 2008
Location:  
Posts: 59
Status: 
Offline

  back to top

Comfort 2 Ultra 7.116 FS 34, Comfigurator 3.13.9.0
I generated a custom vocabulary a few years ago and the system has been working fine.
I recently decided some Responses needed updating. I upgraded to the latest Comfigurator version and the config folder contained all the necessary new voice files including TN.bin/cfg, sentence.cfg, vocab.cfg, vocust.cfg

When I transferred the new responses (full transfer) the vocab is now reporting lost/corrupted. Vocab name is "lost/corrupted" and Custom vocab is reported a "No".
I have tried rebooting the alarm from off, unplgging the battery - but no effect.
What should I do next ? Vocab upgrade ?
Don't understand why it has done this when it was quite happy with the custom vocab before.
Cheers Tim



 Posted: Tuesday May 2nd, 2023 01:13 am
   PM  Quote  Reply 
2nd Post
slychiu
Administrator


Joined: Saturday Apr 29th, 2006
Location: Singapore
Posts: 5498
Status: 
Offline

  back to top

The vocabulary may be corrupted due to unknown reasons. I doubt it was due to the write to comfort. Perhaps it was the reset after the write. You can do a Vocabulary Upgrade. If tghat fails the fault may be due to the DSP or Flash memory



 Posted: Friday May 5th, 2023 03:30 pm
   PM  Quote  Reply 
3rd Post
timop001
Member
 

Joined: Friday Aug 8th, 2008
Location:  
Posts: 59
Status: 
Offline

  back to top

Many thanks as always for the quick reply, Chiu. The vocab upgrade worked first time so it does not appear to be a chip fault. I just need to reinstate the reminder/greeting messages now.



 Current time is 01:27 am
Top




UltraBB 1.172 Copyright © 2007-2014 Data 1 Systems