Comfort Home Automation/ Security System Forums Home
Home Search search Menu menu Not logged in - Login | Register

Posts by wexfordman
Profile Topics Posts
484 postsShowing posts 1-40 of 484

alphaWerk UHAI RPi (IoT integration) > Problems getting started (device network id must be unique) and a few other issues (30 replies - 223 views)

slychiu wrote: Perhaps Matt will have a solution to this Control needs to be separate from status Thanks, will see what he things. I suspect that the ...   Friday Nov 17th, 2017 11:27 am

alphaWerk UHAI RPi (IoT integration) > Problems getting started (device network id must be unique) and a few other issues (30 replies - 223 views)

slychiu wrote: I understand that your counter 59 is the light level for automatic switch on of the lights. It should not be used as general ...   Friday Nov 17th, 2017 08:06 am

alphaWerk UHAI RPi (IoT integration) > Problems getting started (device network id must be unique) and a few other issues (30 replies - 223 views)

slychiu wrote: If you just want to turn on the Lights if it is dark then If Counter 59 < x then do lights on Why do ...   Friday Nov 17th, 2017 07:41 am

alphaWerk UHAI RPi (IoT integration) > Problems getting started (device network id must be unique) and a few other issues (30 replies - 223 views)

slychiu wrote: Sorry ignore my last post You have to set a threshold with hystetesis Eg If counter 59 < 50 then lights on If counter 59 ...   Thursday Nov 16th, 2017 03:34 pm

alphaWerk UHAI RPi (IoT integration) > Problems getting started (device network id must be unique) and a few other issues (30 replies - 223 views)

Thanks again, But can you explain how this doesnt trigger a loop, as when I turn on the lights, then the counter value will change and ...   Thursday Nov 16th, 2017 03:08 pm

alphaWerk UHAI RPi (IoT integration) > Problems getting started (device network id must be unique) and a few other issues (30 replies - 223 views)

slychiu wrote: If counter 59=0 Then set counter 59=255 Hi Slychui, Apologies, Im slow to learn and quick to forget :-) So, my understanding is 1) When velbus status changes, ...   Thursday Nov 16th, 2017 02:47 pm

alphaWerk UHAI RPi (IoT integration) > Problems getting started (device network id must be unique) and a few other issues (30 replies - 223 views)

nope, sorry, I changed the respnse code to if counter 59 =0, then do response corridoor light off, else do response corridor light on. Same thing, disco in ...   Thursday Nov 16th, 2017 02:16 pm

alphaWerk UHAI RPi (IoT integration) > Problems getting started (device network id must be unique) and a few other issues (30 replies - 223 views)

Doh!! I think I just figured it out, hold on a few mins! ...   Thursday Nov 16th, 2017 02:12 pm

alphaWerk UHAI RPi (IoT integration) > Problems getting started (device network id must be unique) and a few other issues (30 replies - 223 views)

Hi Slychui, But how do we stop the counter response from looping, for example, I just did the following test using latest firmware Counter 59 (my velbus ...   Thursday Nov 16th, 2017 02:06 pm

alphaWerk UHAI RPi (IoT integration) > Problems getting started (device network id must be unique) and a few other issues (30 replies - 223 views)

btw, if you want to try option 1, if you can give me a few pointers, I can see if I can muddle my way ...   Thursday Nov 16th, 2017 01:55 pm

alphaWerk UHAI RPi (IoT integration) > Problems getting started (device network id must be unique) and a few other issues (30 replies - 223 views)

Hi Matt, More than happy to be a guinea pig and help out any way I can. One other possible option, is maybe to look at the ...   Thursday Nov 16th, 2017 01:53 pm

alphaWerk UHAI RPi (IoT integration) > Problems getting started (device network id must be unique) and a few other issues (30 replies - 223 views)

Brilliant thanks Matt, Just a quick question on status with regards to the status of devices in ST. I can control devices, but I cannot see the ...   Thursday Nov 16th, 2017 12:56 pm

alphaWerk UHAI RPi (IoT integration) > Problems getting started (device network id must be unique) and a few other issues (30 replies - 223 views)

Well, to update on Matts info above, with respect to now controlling devices in comfort, its now working a charm. I did as Matt sugested and ...   Wednesday Nov 15th, 2017 11:17 pm

alphaWerk UHAI RPi (IoT integration) > Problems getting started (device network id must be unique) and a few other issues (30 replies - 223 views)

Hi Toni, Yep, I can arm and disarm the system, and see counter states, zone states etc. I cant add a a response device though for some ...   Tuesday Nov 14th, 2017 08:50 pm

alphaWerk UHAI RPi (IoT integration) > Problems getting started (device network id must be unique) and a few other issues (30 replies - 223 views)

Anyone a quick idea on what might be causing this latest issue, ie what am I missing ? Cant add a response device type, i get ...   Tuesday Nov 14th, 2017 07:00 pm

alphaWerk UHAI RPi (IoT integration) > Problems getting started (device network id must be unique) and a few other issues (30 replies - 223 views)

Hi Matt, Progress being made :-) I have a number of devices now added, but just need to figure out now how to control them, before adding ...   Tuesday Nov 14th, 2017 08:46 am

alphaWerk UHAI RPi (IoT integration) > Problems getting started (device network id must be unique) and a few other issues (30 replies - 223 views)

THanks Matt, Just sent it. Thanks,.Eamon ...   Monday Nov 13th, 2017 11:21 pm

alphaWerk UHAI RPi (IoT integration) > Problems getting started (device network id must be unique) and a few other issues (30 replies - 223 views)

Hi Matt, for info, my seriel number is 000000009e04c47f[size= ] Posted in another thread, but prob better off doing a new one as I seem to have a few ...   Monday Nov 13th, 2017 09:33 pm

alphaWerk UHAI RPi (IoT integration) > Not quite working (10 replies - 1180 views)

Hi Matt, Just got my st hub today and running through the setup. I have got to the point where the st app is finding devices, so ...   Monday Nov 13th, 2017 07:43 pm

Comfigurator > Changing response numbers (1 reply - 60 views)

As my system has evovled, and I added/removed responses etc, my response order is a little disjointed. Is it possible to re-number response names, so ...   Thursday Nov 9th, 2017 05:22 pm

Comments, Suggestions & Feedback > Home Automation Market (26 replies - 9913 views)

slychiu wrote: Thank you all for your comments again We are in fact looking at options for ETH03; MQTT, REST, Openhab, but there seems to be ...   Thursday Nov 9th, 2017 12:28 pm

X10 > X10 Misbehaving (6 replies - 121 views)

Sounds like noise on your powerline, and if the range extender is using powerline, thats what I would suspect. Remove it altogether, see if the problem ...   Monday Nov 6th, 2017 02:16 pm

alphaWerk UHAI RPi (IoT integration) > Stories (5 replies - 792 views)

Just as a aside, I had been looking at a way of getting my velbus devices controlled by my google home. One of the options ...   Saturday Nov 4th, 2017 11:15 pm

Miscellaneous UK Issues > Comfort Velbus bits for sale (5 replies - 432 views)

If you decide to sell separately let me know, there are a few modules I might be interested in. ...   Sunday Sep 24th, 2017 08:28 am

Scene Control Switches > removing scs switches from comfort (2 replies - 618 views)

Hi, the scs are removed, but I didn't change the IDs of the remaining ones so that might be the problem ...   Tuesday Jun 20th, 2017 10:20 am

Scene Control Switches > removing scs switches from comfort (2 replies - 618 views)

Hi, I have 4 scs switches, but two of them are no longer used so I need to remove them from my configurataion. I go to ...   Tuesday Jun 20th, 2017 09:19 am

alphaWerk UHAI RPi (IoT integration) > Wish List (4 replies - 586 views)

Hey Matt,  slychui, [size= ]Push notifications if possible to tell you the alarm has been activated. Currently the only notification is an email,  bit it sounds like ...   Thursday Feb 2nd, 2017 08:28 am

alphaWerk UHAI RPi (IoT integration) > Comfort UPNP <-> SmartThings <-> Amazon Echo (234 replies - 23650 views)

mattbrain wrote: Hi Eamon, Paul Thanks for your comments; in answer to Eamon's questions: 1. True - the current solution is dependent on a SmartThings hub which acts ...   Tuesday Jan 24th, 2017 06:39 pm

alphaWerk UHAI RPi (IoT integration) > Comfort UPNP <-> SmartThings <-> Amazon Echo (234 replies - 23650 views)

Hi Matt, Slychiu Thanks for the update. With respect to the planned commercial version of it, there are a couple of questions maybe you could help ...   Monday Jan 23rd, 2017 01:54 pm

Ethernet UCM/ETH03 > cant connect to comfort via app or comfigurator (11 replies - 1558 views)

slychiu wrote: Ah yes,  I have seen this befoire. Sometimes Bus monitor mode on UCM/ETH03 does not exit properly. The symptom is the Red D0 ...   Saturday Dec 17th, 2016 03:24 am

alphaWerk UHAI RPi (IoT integration) > Comfort UPNP <-> SmartThings <-> Amazon Echo (234 replies - 23650 views)

Hi Matt, slychui, Been in a few long drives for work the last few days, so my mind had been wandering :-) In particular I was wandering ...   Friday Dec 16th, 2016 05:22 pm

Ethernet UCM/ETH03 > cant connect to comfort via app or comfigurator (11 replies - 1558 views)

Evening all, sorted now, I did a full power cycle, disconnected battery and mains and restored. Slychui, I suspect what happened is putting my ucm Venus ...   Friday Dec 16th, 2016 05:09 pm

Ethernet UCM/ETH03 > cant connect to comfort via app or comfigurator (11 replies - 1558 views)

Yeah only other thing was I was in my Venus ucm and set it to monitor mode when it seemed to crash, it may be ...   Thursday Dec 15th, 2016 05:03 pm

Ethernet UCM/ETH03 > cant connect to comfort via app or comfigurator (11 replies - 1558 views)

Hi Tony, yep tried that as well, no luck ...   Thursday Dec 15th, 2016 04:52 pm

Ethernet UCM/ETH03 > cant connect to comfort via app or comfigurator (11 replies - 1558 views)

Hi, I did this, I was already at 2.2 bit uploaded it again and no change. Did a system reset as well ...   Thursday Dec 15th, 2016 06:48 am

Ethernet UCM/ETH03 > cant connect to comfort via app or comfigurator (11 replies - 1558 views)

Hi, I did this, I was already at 2.2 bit uploaded it again and no change. Did a system reset as well ...   Thursday Dec 15th, 2016 06:48 am

Ethernet UCM/ETH03 > cant connect to comfort via app or comfigurator (11 replies - 1558 views)

Hi, Just happened tonight, after I uploaded a new config file, but nohtin exceptionally new that I would have expected this to happen. Anyway, comofort is working ...   Thursday Dec 15th, 2016 12:04 am

Wishlist > Compatibility with Google Home and Amazon Echo Dot (9 replies - 1653 views)

Inassume you are using Matt's pi interface e to get smart things talking to comfort? ...   Wednesday Dec 14th, 2016 10:45 am

alphaWerk UHAI RPi (IoT integration) > Comfort UPNP <-> SmartThings <-> Amazon Echo (234 replies - 23650 views)

Whoo hoo, my google home arrived today :-) Cant open it till christmas day though, mught have to sneak in a pi and a smart home ...   Monday Dec 12th, 2016 03:40 pm

alphaWerk UHAI RPi (IoT integration) > Comfort UPNP <-> SmartThings <-> Amazon Echo (234 replies - 23650 views)

mattbrain wrote: Hi Guys Sorry, not been on the forum for a couple of days and see a bunch of questions have arisen. 1. Which RPi ...   Monday Dec 12th, 2016 11:43 am


 Current time is 02:13 am
   1  2  3  4  5  6  ...  Next Page Last Page


UltraBB 1.172 Copyright © 2007-2014 Data 1 Systems