Comfort Home Automation/ Security System Forums Home
Home Search search Menu menu Not logged in - Login | Register

Posts by hendy
Profile Topics Posts
221 postsShowing posts 1-40 of 221

Troubles > Bellbox goes off when mains power cut. (2 replies - 1635 views)

Could it be that there is a response to trigger siren assigned in the Alarm Types >> Power Fail ? ...   Friday Jul 25th, 2014 08:50 am

GSM Module > UCM Error LED on (8 replies - 3337 views)

It could be that the firmware is corrupted. Try upgrading the UCM/GSM firmware, see:        http://www.comfortforums.com/forum4/1216.html ...   Thursday Jul 24th, 2014 02:39 am

Zwave > Comfort not updating Zwave with Status Change (8 replies - 2698 views)

Sorry but I can see no way other than having your extra physical unit in between to control them. ...   Tuesday Jul 22nd, 2014 02:42 am

Zwave > Comfort not updating Zwave with Status Change (8 replies - 2698 views)

You can create a response to trigger Zwave and assign that response in one of the 31 preset alarms in Comfort (in Security Type Settings ...   Monday Jul 21st, 2014 08:01 am

Zwave > Comfort not updating Zwave with Status Change (8 replies - 2698 views)

A virtual node created by UCM/Zwave is meant for Zwave to Comfort operation. This can be in the form of updating the Zwave status to Comfort ...   Monday Jul 21st, 2014 07:33 am

Zwave > Comfort not updating Zwave with Status Change (8 replies - 2698 views)

Can the UCM/Zwave control the Zwave Door lock e.g. open/lock? Try creating a response to test this out. ...   Monday Jul 21st, 2014 02:33 am

GSM Module > Wrong Control Group Returned (3 replies - 1730 views)

We are able to duplicate the issue and are investigating now. ...   Friday Jul 18th, 2014 12:52 am

GSM Module > GSM not accepting commands from cellular phones declared as VOICE (9 replies - 4402 views)

D2 and Busy2 solid red is indicating the module detects no SIM card. The normal working indication would be Rdy solid green and the other 3 ...   Tuesday Jul 15th, 2014 01:46 am

GSM Module > GSM not accepting commands from cellular phones declared as VOICE (9 replies - 4402 views)

What is the UCM/GSM firmware version? Is that UCM/GSM4 ? as described here. Is there a back-up battery installed? When the SIM card is inserted it is as ...   Monday Jul 14th, 2014 01:05 am

Ethernet UCM/ETH03 > IR learning fails with UCM/ETH03 (5 replies - 2466 views)

I've encountered the same problem here on my test bench with the ETH03 firmware v2.06. Please downgrade the ETH03 firmware to v1.12 for the time being. It ...   Tuesday Jun 3rd, 2014 08:29 am

Keypad > Keypad green led not working, KP04 (6 replies - 2797 views)

Home led flashing means there is a trouble alarm, most likely to be phone trouble based on your description. Check the phone line and if ...   Monday May 26th, 2014 09:12 am

Troubles > Disabling phone trouble controller (3 replies - 2220 views)

Perhaps you can refer to this post: http://www.comfortforums.com/forum70/2659.html ...   Thursday May 15th, 2014 06:28 am

Dialing out and Auto-Answering > Dialing in to disarm (4 replies - 2605 views)

most probably there is a very short (silent) greeting message recorded so when the number of rings is up, Comfort plays the (silent) greeting message ...   Wednesday Feb 12th, 2014 05:47 am

Comfigurator 3.x Old Versions (Archive) > Comfigurator 3.7.7 / 3.78 (11 replies - 5999 views)

-  How many keypads are connected to your system? Is the first keypad KP04 model? - I'm always seeing the 'Check for Firmware Updates' every time ...   Monday Jan 6th, 2014 09:06 pm

Comfort iPhone App (1st generation) > ipad app not working (15 replies - 2204 views)

When you say to try to set the alarm, does this mean arm the system to e.g. day mode? I've just tried on my iPad here ...   Friday Dec 27th, 2013 12:34 am

Firmware Upgrading Problems > Upgrading UCM Firmware (17 replies - 8370 views)

What is the upgrade error message? "DUT is not connected" ? If so, did you shunt the PP2 pins on the UCM/Cbus? The PP2 (2-pin header) needs ...   Monday Dec 16th, 2013 03:46 am

Troubles > Comfort playing up (21 replies - 3977 views)

Following up... Not sure what's causing this but it is most likely one of the old known bugs that had been fixed. All's good so ...   Tuesday Nov 26th, 2013 03:27 am

KT03 Firmware History > problems with 7.029 (2 replies - 1960 views)

Sorry for late update. I have tried upgrading / downgrading the KT03 firmware from 7.016 to 7.029 and vice versa on my test bench but did ...   Wednesday Nov 13th, 2013 02:49 am

Troubles > Initial startup (2 replies - 1695 views)

RS485 fail 065 is referring to keypad ID#1 and alarm type 024 is referring to the communication failure (RS485) alarm. I think the KT03 ID is ...   Monday Nov 4th, 2013 01:09 am

Slave Firmware > Comfort I Slave Firmware Compatibiliy with Comfort II (8 replies - 5607 views)

"For how long will the Mk1 Slaves work?" I think this is more of the question of hardware rather than firmware. Slave 4.177 is an old one, ...   Monday Oct 21st, 2013 10:49 pm

GSM Module > UCM/GSM4 questions (27 replies - 10572 views)

Do you have 2 types of phone (i.e. Voice and SMS) with the same number programmed? ...   Monday Oct 21st, 2013 09:32 pm

Slave Firmware > Comfort I Slave Firmware Compatibiliy with Comfort II (8 replies - 5607 views)

Old Slave 4.177 firmware can't be upgraded further. Sorry but I do not understand the recent firmware update (to slave or Comfort?) might cause the system ...   Monday Oct 21st, 2013 03:04 am

KT03 Firmware History > problems with 7.029 (2 replies - 1960 views)

Each morning since Friday... if my calculation is correct that makes 2 consecutive mornings with non-responsive and inverted screen ? What was the previous KT03 firmware ...   Sunday Oct 20th, 2013 11:15 pm

Vocabulary Issues > No voice on Comfort (5 replies - 2261 views)

imho, vocab upgrade is normally done when the vocab is corrupted (no voice) for some reasons or if there are phrases in the new version ...   Thursday Jul 25th, 2013 08:45 pm

Zwave > Fibaro Relays (78 replies - 26926 views)

Hi Lee, are you turning on/off the switch through Comfigurator's Switch Device On/Off buttons? If yes, then what Julian said is correct that the Zwave's on/off buttons ...   Thursday Jun 20th, 2013 08:43 pm

Zwave > Fibaro Relays (78 replies - 26926 views)

If I understand correctly you have 2 switch modules with 2 gangs / channels on each switch? Did you powered the switches when doing Learning from ...   Thursday Jun 20th, 2013 02:57 am

Zwave > Fibaro Relays (78 replies - 26926 views)

It could be one of the Fibaro switch is not successfully included into the Aeon Labs Zwave network? You should see all 3 devices (1 Aeon ...   Monday Jun 10th, 2013 04:37 am

Questions on Installation and Connection > Installing MPU01 (10 replies - 5452 views)

1) One way to disconnect the battery is by unplugging the battery cable (black and red cable) connected to the control panel. This is located ...   Wednesday Jun 5th, 2013 09:16 pm

CBus > HELP, Connecting Cytech with CBus Dimmer (7 replies - 3285 views)

The 2 wires are referring to the bus wires of Cbus. In the Cbus dimmer module that you have they will be located at "C-bus CONNECTIONS" ...   Wednesday Jun 5th, 2013 09:04 pm

Troubles > Disabling phone trouble controller (3 replies - 2220 views)

In Comfort tab go to Configuration >> Modules and Settings >> Configuration Flags and check the check-box for 'Ignore Line Cut'. Write this change to Comfort ...   Sunday Jun 2nd, 2013 09:28 pm

UCM Problems > No Response from UCM05 (5 replies - 2644 views)

Every 15 trials? You mean that you login, logout, login, ... login from Comfigurator 15 times and the 16th times it gives "No Response from ...   Monday May 13th, 2013 09:02 pm

UCM/ETH01 & UCM/ETH02 > UCM ETH01 won't connect (13 replies - 4962 views)

Could it be that the SW8-F pins are bent inward so when the jumper is inserted the pins are not shorted hence it can't communicate? ...   Monday May 13th, 2013 05:08 am

UCM Problems > UCM/Eth02 - Failed to connect (10 replies - 4066 views)

Which UCM you are trying to connect to with the Comfigurator software? "Failed to connect to UCM" means that Comfigurator is unable to establish connection to ...   Wednesday May 8th, 2013 08:58 pm

Comfigurator > Keypad scan adds invalid keypads (31 replies - 16524 views)

Julian, I have tried with both the UCM/ETH02 and UCM/USB and able to reproduce the phantom keypad issue to a certain extent as indicated in ...   Friday May 3rd, 2013 03:58 am

Comfigurator > Keypad scan adds invalid keypads (31 replies - 16524 views)

Ingo, how about if you delete the phantom keypad, save the config, exit the Comfigurator and then re-open the saved file to do Scan for ...   Friday May 3rd, 2013 01:53 am

Comfigurator > Keypad scan adds invalid keypads (31 replies - 16524 views)

I'm running Comfigurator 3.6.8, Comfort ULT 7.027 and UCM 7.016 (all latest release versions for now).Run Comfigurator and sign-in for System Info inquiry.The two keypads ...   Thursday May 2nd, 2013 11:13 pm

Comfort iPad App (1st generation) > iPAD application - Configuration loading problem (19 replies - 7115 views)

Hmm... Perhaps the UCM/ETH02 firmware? Please upgrade to the latest version as well. ...   Thursday May 2nd, 2013 08:12 pm

Comfort iPad App (1st generation) > iPAD application - Configuration loading problem (19 replies - 7115 views)

The A1v5.cclx file that you sent to support indicates that the Comfort firmware you are using is the older ULT 6.028. Also the Comfigurator software is ...   Thursday May 2nd, 2013 03:48 am

Keypad > KP05 Language problem (3 replies - 2113 views)

Is there a voice menu coming out from the KP05 when you sign-in? ...   Monday Apr 1st, 2013 09:21 pm

Firmware Upgrading Problems > URGENT: Slave dead after update from 5.2xx to 6.004 (16 replies - 6039 views)

Did the SCS3 throw the same Comms Failure error when the system was run on the older firmware before ULT 7.024? What was the previous firmware ...   Monday Mar 18th, 2013 11:14 pm


 Current time is 09:49 pm
   1  2  3  4  5  6  Next Page Last Page


UltraBB 1.172 Copyright © 2007-2014 Data 1 Systems