Comfort Home Automation/ Security System Forums Home
Home Search search Menu menu Not logged in - Login | Register

Posts by Ian
Profile Topics Posts
76 postsShowing posts 1-40 of 76

Comfort Android App > Android app (8 replies - 351 views)

Zones are working for me in Android. ...   Wednesday Oct 18th, 2017 06:39 am

Zwave > Communication error - Zwave problem (45 replies - 3076 views)

I did - thank you. I can now have an instant status of the alarm reporting in Homeseer. That allows me to program events in Homeseer ...   Thursday Aug 24th, 2017 06:09 am

Zwave > Communication error - Zwave problem (45 replies - 3076 views)

If anybody else is using Homeseer; It seems that HomeSeer recognises the change to ON in the Z-wave virtual node as a change to LAST. ON is ...   Wednesday Aug 23rd, 2017 07:46 am

Universal UCM > Universal AV Control (3 replies - 356 views)

You might want to have a look at HomeSeer ...   Friday Aug 18th, 2017 12:43 pm

Zwave > Communication error - Zwave problem (45 replies - 3076 views)

Thanks to Slychui and the Comfort team. They have sent me an experimental firmware that shows the way to solving this problem. Now that is ...   Friday Aug 18th, 2017 10:19 am

Zwave > Communication error - Zwave problem (45 replies - 3076 views)

slychiu wrote: Sorry, after studying, what we waere thinking of doing will not work for zwave You will have tyo depend on polling after all :( Thank you ...   Tuesday Aug 15th, 2017 09:26 am

Zwave > Communication error - Zwave problem (45 replies - 3076 views)

slychiu wrote: Can you send us your cclx file to support@cytech.biz We may be able to try a special command which can inform the controller, but ...   Tuesday Aug 15th, 2017 08:20 am

Zwave > Communication error - Zwave problem (45 replies - 3076 views)

slychiu wrote: Using Zone On and Off responses does not require a virtual Node in UCM/Zwave It sends zwave commands to a zwave node But if Homneseer ...   Tuesday Aug 15th, 2017 07:07 am

Zwave > Communication error - Zwave problem (45 replies - 3076 views)

As the node created by Comfort is virtual it appears to Not support associations. Homeseer does not have the facility to create virtual nodes. ...   Tuesday Aug 15th, 2017 06:12 am

Zwave > Communication error - Zwave problem (45 replies - 3076 views)

I guess that is a No then...... ...   Monday Aug 14th, 2017 04:50 pm

Zwave > Communication error - Zwave problem (45 replies - 3076 views)

I have a wired door sensor connected to a Comfort input.In Comfigurator I have an On Response for that Input.The On Response sets a flag.When ...   Wednesday Aug 2nd, 2017 06:23 am

Zwave > Communication error - Zwave problem (45 replies - 3076 views)

I have now re-created all the devices I previously had but things do not seem to be exactly the same.As I understand things a Z-wave ...   Tuesday Aug 1st, 2017 07:38 pm

Misc Software Interfaces > Integration with Homeseer (33 replies - 19257 views)

An HS3 plugin would be great. However, as there doesn't seem to be one on the horizon I took a different approach. I added z-wave to ...   Tuesday Aug 1st, 2017 01:35 pm

Zwave > Communication error - Zwave problem (45 replies - 3076 views)

It is indeed HomeSeer.There used to be a HomeSeer plugin for the Comfort alarm but when HomeSeer changed from version 2 to 3 the plugin ...   Wednesday Jul 12th, 2017 06:03 am

Zwave > Communication error - Zwave problem (45 replies - 3076 views)

It is tricky - but it seems to have worked! ...   Wednesday Jul 12th, 2017 05:56 am

Zwave > Communication error - Zwave problem (45 replies - 3076 views)

I've made some progress and can now set up new Virtual Nodes. This, from another forum, helped me; "go into the Z-Wave controller menu and "Import ...   Tuesday Jul 11th, 2017 08:13 pm

Zwave > Communication error - Zwave problem (45 replies - 3076 views)

Hi - had some time to look at this again. I have now removed all the nodes originally created by the Comfort from the Primary Controller. The ...   Tuesday Jul 11th, 2017 09:05 am

Zwave > Communication error - Zwave problem (45 replies - 3076 views)

Everything is working fine in the Primary Controller, all the nodes that are not related to Comfort are working as they should. I have visitors for ...   Saturday Jul 8th, 2017 06:12 am

Zwave > Communication error - Zwave problem (45 replies - 3076 views)

Sure ...   Saturday Jul 8th, 2017 05:50 am

Zwave > Communication error - Zwave problem (45 replies - 3076 views)

Unfortunately I am still struggling and any help you can give will be welcome.I deleted one of the previous virtual nodes that was now being ...   Friday Jul 7th, 2017 02:59 pm

Zwave > Communication error - Zwave problem (45 replies - 3076 views)

My next problem!  The nodes that were originally created as Virtual nodes in Comfort are now appearing as Basic nodes and as such don't have ...   Thursday Jul 6th, 2017 03:27 pm

Zwave > Communication error - Zwave problem (45 replies - 3076 views)

Hi - I moved the aerial and had some success! I'll play some more! ...   Thursday Jul 6th, 2017 01:36 pm

Zwave > Communication error - Zwave problem (45 replies - 3076 views)

Hi - things are progressing!  I received a replacement zwave UCM today and fitted it.  I did as you suggested and did a learn. Things ...   Thursday Jul 6th, 2017 01:19 pm

Zwave > Communication error - Zwave problem (45 replies - 3076 views)

There are two barcodes; C085905 P102448 ...   Monday Jun 26th, 2017 05:56 am

Zwave > Communication error - Zwave problem (45 replies - 3076 views)

I do not think it is a problem with the 4 way cable. I moved the one from UCM#1 to UCM#2 and it was the ...   Saturday Jun 24th, 2017 08:41 am

Zwave > Communication error - Zwave problem (45 replies - 3076 views)

Tried - nothing happening :-( It must be faulty. I'll get in touch with supplier Monday for a replacement. When I fit a replacement will Comfigurator simply ...   Saturday Jun 24th, 2017 07:06 am

Zwave > Communication error - Zwave problem (45 replies - 3076 views)

Thanks for the reply.It is the green LED on UCM#2 that is not on, there are no LEDs lit on the UCM.The Ethernet daughterboard has ...   Saturday Jun 24th, 2017 05:34 am

Zwave > Communication error - Zwave problem (45 replies - 3076 views)

I have suddenly started to get a Communication error with UCM2. My UCM2 is a zwave3 and has, up until today, been working fine. I ...   Friday Jun 23rd, 2017 01:56 pm

Questions on Programming Comfort > Force Arm (2 replies - 615 views)

I must have been using Auto Arm Away. Thanks for your guidance. ...   Thursday Jun 22nd, 2017 06:15 am

Questions on Programming Comfort > Force Arm (2 replies - 615 views)

I have a Comfort II and am doing some reconfiguration.I want to Force Arm (arm the system with open zones) using a response. I have ...   Wednesday Jun 21st, 2017 01:19 pm

Vocabulary Issues > Vocabulary Upgrade (11 replies - 5004 views)

Thank you very much - that has sorted it out and Comfort has regained her voice. ...   Wednesday Jun 21st, 2017 06:21 am

Vocabulary Issues > Vocabulary Upgrade (11 replies - 5004 views)

Thanks for replying. I am using UCM01 with Ethernet PC01. I have done a vocab update in the past with this. This is the log;> LI**** < ...   Tuesday Jun 20th, 2017 02:38 pm

Vocabulary Issues > Vocabulary Upgrade (11 replies - 5004 views)

Hi, I am having issues with loss of sound. I have a Comfort II Ultra. Firmware 7.117. I have Zwave3 and had added a node and amended another. ...   Tuesday Jun 20th, 2017 01:14 pm

Zwave > Best way to do this? (4 replies - 1150 views)

This now seems to be working. Thank you very much. ...   Friday Dec 30th, 2016 02:51 pm

Zwave > Best way to do this? (4 replies - 1150 views)

Thanks for getting back to me.I wasn't trying to use Comfort z-wave to send z-wave actions. My Homeseer will poll all z-wave devices (including Comfort) ...   Thursday Dec 22nd, 2016 07:55 am

alphaWerk UHAI RPi (IoT integration) > Comfort UPNP <-> SmartThings <-> Amazon Echo (234 replies - 23561 views)

All this looks fantastic but made me wonder (and I speak with no knowledge!), could a skill be written for echo so that it can ...   Wednesday Dec 21st, 2016 02:37 pm

Zwave > Best way to do this? (4 replies - 1150 views)

I have a Comfort II with zman3.My main zwave network is controlled by HomeSeer. My front door has a wired open/close sensor direct to Comfort. It ...   Wednesday Dec 21st, 2016 02:04 pm

HA in the News > Amazon to Launch New Product Echo for home automation (4 replies - 2129 views)

Interesting thread - but I don't have 'SmartThings'. With the Echo, technologies have 'skills' which then enable that technology to interact with the Echo. There is a ...   Monday Nov 14th, 2016 07:01 am

HA in the News > Amazon to Launch New Product Echo for home automation (4 replies - 2129 views)

I now have an Echo.My primary home automation is using HomeSeer software interacting with zwave, Insteon, X10 and Blue Iris. I have the zwave board ...   Friday Nov 11th, 2016 10:15 am

Zwave > Counter not updating (6 replies - 1390 views)

Thank you. ...   Friday Oct 14th, 2016 07:04 am


 Current time is 08:53 pm
   1  2  Next Page Last Page


UltraBB 1.172 Copyright © 2007-2014 Data 1 Systems