Comfort Home Automation/ Security System Forums Home
Home Search search Menu menu Not logged in - Login | Register

UCM
 Moderated by: admin Page:  First Page Previous Page  1  2   
 New Topic   Reply   Printer Friendly 
 Rate Topic 
AuthorPost
 Posted: Tuesday Jul 14th, 2020 11:11 am
   PM  Quote  Reply 
21st Post
raygregg114
Member
 

Joined: Tuesday May 4th, 2010
Location:  
Posts: 101
Status: 
Offline

  back to top

Slychiu,
Disconnected GSM module and alarm gave message at door stations, comminications error UCM2.
Tried scanning again for modules but still getting same message.
Ray



 Posted: Wednesday Jul 15th, 2020 01:32 am
   PM  Quote  Reply 
22nd Post
slychiu
Administrator


Joined: Saturday Apr 29th, 2006
Location: Singapore
Posts: 4912
Status: 
Offline

  back to top

You said you tried scanning for modules?
Can you try logging in instead?

Last edited on Wednesday Jul 15th, 2020 01:48 am by slychiu



 Posted: Wednesday Jul 15th, 2020 07:04 am
   PM  Quote  Reply 
23rd Post
raygregg114
Member
 

Joined: Tuesday May 4th, 2010
Location:  
Posts: 101
Status: 
Offline

  back to top

Slychiu,Once you search for modules it asks you to login in thin after about 10 -15 seconds the message appears. Noticed yesterday that the date and time on the system  are wrong, thinks it is 2018 and I can't login to sort.Ray



 Posted: Friday Jul 17th, 2020 03:36 am
   PM  Quote  Reply 
24th Post
slychiu
Administrator


Joined: Saturday Apr 29th, 2006
Location: Singapore
Posts: 4912
Status: 
Offline

  back to top

You can ask Laser for a replacement for ETH03 only, I am not 100% sure that that is the actual problem



 Posted: Sunday Jul 19th, 2020 10:31 am
   PM  Quote  Reply 
25th Post
raygregg114
Member
 

Joined: Tuesday May 4th, 2010
Location:  
Posts: 101
Status: 
Offline

  back to top

Hi Slychiu,
Got new ETH03 delivered next day (great service from Laser). Powered off system and installed new board, powered on again and set IP address. tried logging in but still getting same message, see attached.ray

Attachment: Capture.PNG (Downloaded 22 times)



 Posted: Sunday Jul 19th, 2020 12:24 pm
   PM  Quote  Reply 
26th Post
slychiu
Administrator


Joined: Saturday Apr 29th, 2006
Location: Singapore
Posts: 4912
Status: 
Offline

  back to top

I was afraid of that as I was not sure that ETH03 was the cause of the problem
I a suspecting an ID problem or a PC problem. Have you sent the old ETH03 back to Laser? I suggest that you send the whole UCM/ETH03 to laser and let them check with their system. They would then be able to confirm which component is falty and send you the correct combination



 Posted: Thursday Jul 23rd, 2020 12:20 pm
   PM  Quote  Reply 
27th Post
raygregg114
Member
 

Joined: Tuesday May 4th, 2010
Location:  
Posts: 101
Status: 
Offline

  back to top

Hi Slychiu,
Complete UCM unit and replacement new ETH03 have all been returned to Laser.
These items were delivered 22 July 2020.

Ray



 Posted: Friday Jul 31st, 2020 05:09 pm
   PM  Quote  Reply 
28th Post
raygregg114
Member
 

Joined: Tuesday May 4th, 2010
Location:  
Posts: 101
Status: 
Offline

  back to top

Hi Slychiu,Issue here has turned out to be a fault with the UCM baseboard.Purchased a new UCM06 baseboard from Laser which was delivered today, all installed and working as it should.Could you please close this fault.Thanks for all your help with this matter.Ray



 Posted: Saturday Aug 1st, 2020 01:55 am
   PM  Quote  Reply 
29th Post
slychiu
Administrator


Joined: Saturday Apr 29th, 2006
Location: Singapore
Posts: 4912
Status: 
Offline

  back to top

Thats good news Ray. Sorry for the wrong initial diagnoses. A UCM fault is fairly rare



 Current time is 10:24 pmPage:  First Page Previous Page  1  2   
Top




UltraBB 1.172 Copyright © 2007-2014 Data 1 Systems