Comfort Home Automation/ Security System Forums Home
Home Search search Menu menu Not logged in - Login | Register
Comfort Home Automation/ Security System Forums > Support > Problems & Troubleshooting > Alarm not arming as all zones are being reported as open

Alarm not arming as all zones are being reported as open
 Moderated by: admin
 New Topic   Reply   Printer Friendly 
 Rate Topic 
AuthorPost
 Posted: Monday Jun 11th, 2018 04:51 pm
   PM  Quote  Reply 
1st Post
shahvij
Member
 

Joined: Thursday Nov 17th, 2011
Location:  
Posts: 2
Status: 
Offline

  back to top

Except for my one contact zone which is working fine (on/off)All my PIR based zones are showing as on and not there for now allowing for alarming to arm.Need help to arm it again.



 Posted: Monday Jun 11th, 2018 09:19 pm
   PM  Quote  Reply 
2nd Post
Swiss-Toni
UCM Pi Users


Joined: Thursday Sep 15th, 2011
Location: Greater London, United Kingdom
Posts: 257
Status: 
Offline

  back to top

Are the pirs turning on and off without anything passing them



 Posted: Tuesday Jun 12th, 2018 07:03 am
   PM  Quote  Reply 
3rd Post
slychiu
Administrator


Joined: Saturday Apr 29th, 2006
Location: Singapore
Posts: 4375
Status: 
Offline

  back to top

This indicates a problem with the PIR or the connectionNote that PIR require 12V power Supply from Comfort
Try shorting the zone inputs at Comfort. This should report zone closed. If so then Comfort is working, and there are problems with tghe PUR or connections



 Current time is 03:21 pm
Comfort Home Automation/ Security System Forums > Support > Problems & Troubleshooting > Alarm not arming as all zones are being reported as open
Top




UltraBB 1.172 Copyright © 2007-2014 Data 1 Systems