Comfort Home Automation/ Security System Forums Home
Home Search search Menu menu Not logged in - Login | Register

Date issue
 Moderated by: admin Page:  First Page Previous Page  1  2   
 New Topic   Reply   Printer Friendly 
 Rate Topic 
AuthorPost
 Posted: Thursday Jan 12th, 2017 06:19 pm
   PM  Quote  Reply 
21st Post
Craig Robins
Member
 

Joined: Monday Mar 3rd, 2014
Location:  
Posts: 35
Status: 
Offline

  back to top

Well done, Ingo, the Cbus2 firmware update has fixed it! I would have tried that before but I thought my system was up to date as that was what Comfigurator was telling me.

Anyway, at least that's established there's an incompatibility between Eth03 v2.22 and cbus2 v7.054



 Posted: Thursday Jan 12th, 2017 06:19 pm
   PM  Quote  Reply 
22nd Post
slychiu
Administrator


Joined: Saturday Apr 29th, 2006
Location: Singapore
Posts: 4172
Status: 
Offline

  back to top

Right clicking on Cbus UCM and selecting :Check for Firmware upgrades" should work, as well as downloading the firmware upgrade and upgrading from local file



 Posted: Thursday Jan 12th, 2017 06:22 pm
   PM  Quote  Reply 
23rd Post
Craig Robins
Member
 

Joined: Monday Mar 3rd, 2014
Location:  
Posts: 35
Status: 
Offline

  back to top

Just as Ingo suggested, Comfigurator says Cbus2 v7.054 is the latest if you ask it to check. Even after downloading v7.068 myself and installing it, it still insists v7.054 is the latest!



 Posted: Friday Jan 13th, 2017 05:58 am
   PM  Quote  Reply 
24th Post
slychiu
Administrator


Joined: Saturday Apr 29th, 2006
Location: Singapore
Posts: 4172
Status: 
Offline

  back to top

Oh, I see the problem. Cbus 7.068was not officially released yet even though it has been beta for more than a year
The firmware on the server is updated now, so it will allow direct upgrade without download
Apologies



 Posted: Friday Jan 13th, 2017 06:01 am
   PM  Quote  Reply 
25th Post
slychiu
Administrator


Joined: Saturday Apr 29th, 2006
Location: Singapore
Posts: 4172
Status: 
Offline

  back to top

However 7.054 did not list the updating of date to cbus as a bug, and 7.068 did not change anything in regard to that. Needs further invetigation



 Posted: Friday Jan 13th, 2017 03:05 pm
   PM  Quote  Reply 
26th Post
Craig Robins
Member
 

Joined: Monday Mar 3rd, 2014
Location:  
Posts: 35
Status: 
Offline

  back to top

7.054 wouldn't have listed the updating of the cbus date as a bug because it worked perfectly well until V2.22



 Posted: Friday Jan 13th, 2017 03:05 pm
   PM  Quote  Reply 
27th Post
Craig Robins
Member
 

Joined: Monday Mar 3rd, 2014
Location:  
Posts: 35
Status: 
Offline

  back to top

7.054 wouldn't have listed the updating of the cbus date as a bug because it worked perfectly well until V2.22



 Posted: Friday Jan 13th, 2017 03:05 pm
   PM  Quote  Reply 
28th Post
Craig Robins
Member
 

Joined: Monday Mar 3rd, 2014
Location:  
Posts: 35
Status: 
Offline

  back to top

7.054 wouldn't have listed the updating of the cbus date as a bug because it worked perfectly well until V2.22



 Current time is 05:14 amPage:  First Page Previous Page  1  2   
Top




UltraBB 1.172 Copyright © 2007-2014 Data 1 Systems