Comfort Home Automation/ Security System Forums Home
Home Search search Menu menu Not logged in - Login | Register

Excluding Virtual Node
 Moderated by: slychiu
 New Topic   Reply   Printer Friendly 
 Rate Topic 
AuthorPost
 Posted: Saturday Jan 16th, 2016 07:33 pm
   PM  Quote  Reply 
1st Post
AdrianL
Member
 

Joined: Friday May 2nd, 2008
Location: West Sussex, UK
Posts: 64
Status: 
Offline

  back to top

I wish to exclude a Virtual Node. The manual says [put the Primary Controller in Exclusion mode]
Select the Virtual Node in Zwave Configurator and press the Virtual Node
Info - SEND button seen in the right pane for the selected Virtual Node (Do
NOT press the Send Node Info button in the top menu).
When I select the Virtual Node there is no Info SEND button in the "Z-Wave Mapping Properties" panel on the right. I am using Comfigurator 3.10.11.0



 Posted: Monday Jan 18th, 2016 09:57 am
   PM  Quote  Reply 
2nd Post
slychiu
Administrator


Joined: Saturday Apr 29th, 2006
Location: Singapore
Posts: 4889
Status: 
Offline

  back to top

This appears to be a bug in Comfigurator 3.10.9 onwards
can you downgrade to 3.10.6 or 3.10.7 until the next version is released?
Sorry about the inconvenience



 Posted: Tuesday Jan 19th, 2016 08:45 pm
   PM  Quote  Reply 
3rd Post
AdrianL
Member
 

Joined: Friday May 2nd, 2008
Location: West Sussex, UK
Posts: 64
Status: 
Offline

  back to top

OK - will do thanks.



 Current time is 03:06 am
Top




UltraBB 1.172 Copyright © 2007-2014 Data 1 Systems