Comfort Home Automation/ Security System Forums Home
Home Search search Menu menu Not logged in - Login | Register

Switching Configs
 Moderated by: admin
 New Topic   Reply   Printer Friendly 
 Rate Topic 
AuthorPost
 Posted: Saturday Sep 21st, 2013 07:22 am
   PM  Quote  Reply 
1st Post
juwi_uk
Advanced Member


Joined: Friday May 25th, 2007
Location: Newbury, United Kingdom
Posts: 1241
Status: 
Offline

  back to top

If you are signed into comfort, then load a new config and try to access the system again ie "System Information" then if the cached credentials are not the same then you first get an error (see below) popup and then the next time you try access then it correctly presents the sign-on box.

Whilst I guess there is a possibility that two configs could have the same user codes I'm suggesting that would not be the norm.

Therefore could I propose that if you load a new config then it automatically resets the credentials so that you go straight to the sign-on popup and not via the screen below.

Julian

Attachment: SignonError.jpg (Downloaded 16 times)



 Posted: Saturday Sep 21st, 2013 07:59 am
   PM  Quote  Reply 
2nd Post
slychiu
Administrator


Joined: Saturday Apr 29th, 2006
Location: Singapore
Posts: 4172
Status: 
Offline

  back to top

Yes we have noticed this, and will fix it in the future.
But we have been busy on other changes in Comfigurator 3.7 which we hoope to release soon
This may be slightly annoying but I think it is not a big problem, since those who are accessing  several configurations will know how to handle



 Posted: Saturday Sep 21st, 2013 08:02 am
   PM  Quote  Reply 
3rd Post
juwi_uk
Advanced Member


Joined: Friday May 25th, 2007
Location: Newbury, United Kingdom
Posts: 1241
Status: 
Offline

  back to top

Sure, it's not a big issue but just wanted to ensure it was on the bug list.
J



 Current time is 12:45 pm
Top




UltraBB 1.172 Copyright © 2007-2014 Data 1 Systems