Comfort Home Automation/ Security System Forums Home
Home Search search Menu menu Not logged in - Login | Register

Comfigurator 3.5.6 error/termination on run
 Moderated by: admin
 New Topic   Reply   Printer Friendly 
 Rate Topic 
AuthorPost
 Posted: Thursday Nov 15th, 2012 09:13 am
   PM  Quote  Reply 
1st Post
idheath
Member
 

Joined: Saturday Aug 11th, 2007
Location: United Kingdom
Posts: 82
Status: 
Offline

  back to top

I've just upgraded 3.4.4 to the latest version and I get this error when I run the app.

System.IO.DirectoryNotFoundException: Could not find a part of the path 'C:\ProgramData\Cytech\Comfigurator\ifr'.
at System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)
at System.IO.Directory.InternalGetFileDirectoryNames(String path, String userPathOriginal, String searchPattern, Boolean includeFiles, Boolean includeDirs, SearchOption searchOption)
at System.IO.Directory.GetFiles(String path, String searchPattern, SearchOption searchOption)
at System.IO.Directory.GetFiles(String path, String searchPattern)
at Comfort.IrDatabase..ctor(String ifrDirPath)
at Comfort.Configuration.SetNonSerializedValues(SystemSettings systemSettings)
at Comfort.Configuration.Initialize(SystemSettings systemSettings, Boolean optimizeResponses)
at Comfort.Form1.SetNewConfiguration(Configuration newConfiguration)
at Comfort.Form1.NewConfiguration(String filename)
at Comfort.Form1..ctor(String filename)
at Comfort.Program.Main(String[] arguments)


I have looked in 'C:\ProgramData\Cytech\' and there is no 'Comfigurator' directory. (However there is a 'C:\Program Files (x86)\Cytech\Comfigurator 3\ifr" folder).



 Posted: Thursday Nov 15th, 2012 11:35 am
   PM  Quote  Reply 
2nd Post
ident
Administrator


Joined: Wednesday Aug 9th, 2006
Location: Singapore
Posts: 3497
Status: 
Offline

  back to top

The installation may have been corrupted
Can you uninstall and re-install Comfigurator?

Did you change the Program file path during the installation?



 Posted: Thursday Nov 15th, 2012 02:52 pm
   PM  Quote  Reply 
3rd Post
idheath
Member
 

Joined: Saturday Aug 11th, 2007
Location: United Kingdom
Posts: 82
Status: 
Offline

  back to top

ident wrote:
The installation may have been corrupted
Can you uninstall and re-install Comfigurator?

Did you change the Program file path during the installation?

I didn't change the installation path during installation.

When i did the uninstallation, as per your instructions I noticed that I had version 3.1.9 installed in addition to the 3.4.4 version.

I've uninstalled both versions 3.1.9/3.4.4 and the latest version is working now.

Thanks.



 Current time is 02:53 pm
Top




UltraBB 1.172 Copyright © 2007-2014 Data 1 Systems