Comfort Home Automation/ Security System Forums Home
Home Search search Menu menu Not logged in - Login | Register

KP04
 Moderated by: admin
 New Topic   Reply   Printer Friendly 
 Rate Topic 
AuthorPost
 Posted: Monday Jul 23rd, 2012 02:49 am
   PM  Quote  Reply 
1st Post
johnrf
Member
 

Joined: Saturday May 20th, 2006
Location: Melbourne, Australia
Posts: 4
Status: 
Offline

  back to top

:( i have placed my old KP04 on my new vershion 2 system and cant get it to anounce system off or any other words. there is beeps and i can log on and of ok. I have a KT 03 on the main door and it works fine any ideas.



 Posted: Monday Jul 23rd, 2012 03:03 am
   PM  Quote  Reply 
2nd Post
hendy
Cytech


Joined: Wednesday Sep 19th, 2007
Location: Singapore
Posts: 221
Status: 
Offline

  back to top

The new addition of KP04 is not registered to Comfort system?

You need to set the Number of Keypads = XX; where XX is the actual number of keypads connected to the system.
Also ensure there is no ID clash between the keypads.



 Posted: Monday Jul 23rd, 2012 03:10 am
   PM  Quote  Reply 
3rd Post
hendy
Cytech


Joined: Wednesday Sep 19th, 2007
Location: Singapore
Posts: 221
Status: 
Offline

  back to top

Also check the MIC/VOICE connection from control panel's KP MIC/VOICE is going to KP04's MIC/VOICE respectively.



 Posted: Monday Jul 23rd, 2012 04:44 am
   PM  Quote  Reply 
4th Post
johnrf
Member
 

Joined: Saturday May 20th, 2006
Location: Melbourne, Australia
Posts: 4
Status: 
Offline

  back to top

Thanks but i have done that and all looks fine



 Posted: Monday Jul 23rd, 2012 05:14 am
   PM  Quote  Reply 
5th Post
ident
Administrator


Joined: Wednesday Aug 9th, 2006
Location: Singapore
Posts: 3497
Status: 
Offline

  back to top

What do you mean "there is beeps and you can log in and out ok"
what is displayed on the LCD?



 Posted: Monday Jul 23rd, 2012 06:31 am
   PM  Quote  Reply 
6th Post
johnrf
Member
 

Joined: Saturday May 20th, 2006
Location: Melbourne, Australia
Posts: 4
Status: 
Offline

  back to top

the sreen is working normaly and displays all the normal infomation. You here a beep from the speeker when the numbers are pushed to log on and off the system seems to work ok exept you dont here and voice from the keypad sutch as security off when you use this keypad to disarm the system but you can here the voice from the main keypad.
as an other example if i do a security chech F 32 i can here all the open secters on the main Keypad but nothing on the KP04
Thanks



 Posted: Tuesday Jul 24th, 2012 12:29 pm
   PM  Quote  Reply 
7th Post
ident
Administrator


Joined: Wednesday Aug 9th, 2006
Location: Singapore
Posts: 3497
Status: 
Offline

  back to top

This is your old KP04? Was it working on the Comfort I before? Do you have the serial number?
I suspect there is a problem with the connecting cables
Can you remove the KP04 and connect it to the place where the main keypad is?
You can also move the main keypad to the connnection where the KP04 is ie swap the two keypads. No need to change the ID jumpers
The result will show where the problem lies



 Posted: Friday Aug 3rd, 2012 06:08 am
   PM  Quote  Reply 
8th Post
johnrf
Member
 

Joined: Saturday May 20th, 2006
Location: Melbourne, Australia
Posts: 4
Status: 
Offline

  back to top

Thanks sorry for the delay. I have swapped the key pads and it didn’t work in either position. But what I have noticed is the it is working the volume is just so low even if I turn it up full i can just here the speech when i put my ear to the speaker. I think i need a new door station ??.



 Posted: Friday Aug 3rd, 2012 06:11 am
   PM  Quote  Reply 
9th Post
ident
Administrator


Joined: Wednesday Aug 9th, 2006
Location: Singapore
Posts: 3497
Status: 
Offline

  back to top

You probably need a new KP04 Keypad if you swapped to another position and there is no voice
I donbt see why you would need a new Door station



 Posted: Friday Aug 3rd, 2012 06:28 am
   PM  Quote  Reply 
10th Post
ident
Administrator


Joined: Wednesday Aug 9th, 2006
Location: Singapore
Posts: 3497
Status: 
Offline

  back to top

Also check the KP04 volume setting
Sign in with user code to go to the user menu, press 7 for Volume. Volume should be 50 for normal operation



 Current time is 01:12 am
Top




UltraBB 1.172 Copyright © 2007-2014 Data 1 Systems